Varicoza evlo


Asociatia Zetta Varice — Clinica Varicelor Varicele sau venele varicoase sunt vene vizibil dilatate, palpabile la suprafata pielii, localizate la nivelul coapsei si al gambei.

Esența metodei EVLO

Varicele pot determina o senzatie de greutate la nivelul piciorului, umflarea gleznei si a gambei, dureri, crampe. In marea majoritate a cazurilor intervine insa si factorul estetic neplacut al acestor dilatatii venoase.

varicoza evlo

Evolutia pe termen lung a varicelor poate duce la ingrosarea si pigmentarea pielii picioarelor, aparitia eczemelor si in ultima instanta a ulcerului varicos a carui vindecare e dificila si lenta. Uneori prin formarea de cheaguri de sange in interiorul acestor vene dilatate apare tromboflebita varicoasa.

varicoza evlo

Daca s-a pus diagnosticul de varice atunci procedura potrivita situatiei dumneavoastra va fi stabilita in urma consultului semne de varicoza ven examenului ecografic doppler venos. Optiunile terapeutice sunt multiple: 1.

Навигация по записям

Tratamentul cu laser endovenos EVLO — endovenous laser oclussion 2. Excizia pachetelor varicoase — flebectomii. Scleroterapia venelor reticulare.

Tratament minim invaziv, fara durere, fara cicatrici. Recuperare imediata, rezultate spectaculoase si de durata.

Tratament chirurgical modern al varicelor de dimensiuni mari. Tratamentul cu laser endovenos EVLO — endovenous laser oclussion Este cea mai moderna metoda de tratament.

Nu necesita spitalizare. Anestezia este locala la care se asociaza sedare intravenoasa varicoza evlo doarme in timpul procedurii.

Rezultatul estetic este optim, cu cicatrici minime. Metoda presupune ocluzia venei safene cu ajutorul energiei termice produsa de fibra laser — se realizeaza astfel degradarea termica a peretelui venos pe masura ce fibra laser este retrasa de-a lungul venei tratate avand ca rezultat inchiderea definitiva a venei prin intermediul caldurii.

varicoza evlo

Procedeul necesita un tip special de anestezie varicoza evlo care permite si realizarea simultana a flebectomiilor si o spitalizare redusa de cateva ore a pacientului. Recuperarea este rapida cu rezultate foarte bune pe termen mediu si lung.

Varice Saramura De Fierbere Codlea

Se efectueaza sub anestezie locala. Nu necesita spitalizare, pacientul se poate mobiliza imediat dupa procedura. Recuperarea este rapida si fara complicatii.

varicoza evlo

Presupune indepartarea venelor dilatate vizibile la nivelul coapsei si gambei prin incizii minime mm multiple sub anestezie locala, in conditii de ambulator. Scleroterapia venulelor superficiale cu aspect de panza de paianjen — spider veins si reticulare. Prcedura se realizeaza in cabinet, nu necesita spitalizare. Rezultatele estetice disparitia venulelor prin fibrozarea lor ca efect al iritarii peretelui venos se evalueaza la 30 de zile.

Se adreseaza varicelor mari complicate cu tulburari trofice: hiperpigmentare colorarea pielii la nivelul gambei si gleznei sau aparitia ulcerului varicos lipsa de tegument, ulceratie la nivelul gambei sau gleznei.

Tratamentul cu laser endovenos al varicelor este disponibil in:

Necesita rahianestezie sau anestezie generala. Aceasta metoda varicoza evlo in crosectomie intreruperea refluxului din profunzime in vena safena care se realizeaza printr-o mica incizie de 3cm in plica inghinala urmata de stripping venos indepartarea venei safene siflebectomii etajate excizia pachetelor varicoase de la nivelul coapsei si gambei prin miniincizii de mm.

Mobilizarea este precoce iar spitalizarea dureaza 24 ore.